Ето какво каза Ибрахимович в първата си пресконференция като играч на Милан


Ето какво каза Ибрахимович в първата си пресконференция като играч на Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

2382 0

Вчера Златан Ибрахимович кацна в Милано и официално бе представен като футболист на „росонерите“. Той премина медицински тестове и се срещна с треньора Стефано Пиоли, след което даде първата си пресконференция за клуба.

„Чувствам ентусиазма на феновете. Имам страхотни, много позитивни взаимоотношения с тях. Подкрепата на феновете е много важна, ако я имаме, нещата стават по-лесно. Готов съм и се надявам да играя още днес. След последния ми мач с ЛА Галакси Малдини ми се обади. Имах много оферти, но търсех адреналин. Говорих и много с Бобан. Не беше трудно решение.“

„Не исках да напускам Милан през 2012-та, не бях съгласен. Най-важното нещо е, че сега отново съм тук и ще направя всичко възможно, за да променя нещата. Милан е моят дом, обичам този клуб“ каза Златан Ибрахимович при завръщането си на „Сан Сиро“.

Шведът може да направи повторния си дебют за Милан в понеделник, когато „росонерите“ посрещат Сампдория. А ето с кой номер ще играе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички