Ексклузивно: Алегри разкри кой треньор ще го наследи в Ювентус


Ексклузивно: Алегри разкри кой треньор ще го наследи в Ювентус
Снимка: Guliver/GettyImages

6137 0

Доскорошният наставник на Ювентус Масимилиано Алегри "дръпна завесата" около най-любопитната тема в Италия през последните няколко седмици - кой ще го наследи като треньор в Торино. Италианският специалист посочи името (макар и непряко) на Хосеп Гуардиола за следващ треньор на "бианконерите".

Дългогодишният наставник на "старата госпожа" бе забелязан в нов ресторант в северна Италия, където фен подхвърли към него най-задавания въпрос в последно време. Алегри от своя страна не посочи конкретно име, но отговорът му бе повече от красноречив: "Този от Манчестър идва".

Думите на Алегри, за когото се предполага, че също е оказал роля при избора за свой наследник в Юве, напълно потвърждават слуховете от последните дни, които свързваха настоящия мениджър на Манчестър Сити с ръководната позиция в тима на "бианконерите".

Само преди седмица Гуардиола бе повече от категоричен, че няма да напусне "небесносините" през това лято. Това бе потвърдено и от член на борда на директорите на "Етихад", който поясни, че Пеп е побеснял на слуховете за Ювентуса ръководството на Манчестър Сити също изрази ясна позиция.

Междувременно италианската преса обяви кога ще бъде "подписан договорът" между Гуардиола и Ювентус (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички