Почетино обърна палачинката: Мотивиран съм да остана в Тотнъм, но...


Почетино обърна палачинката: Мотивиран съм да остана в Тотнъм, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

2318 0

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е мотивиран да остане в клуба и през следващия сезон и да го превърне в един от най-добрите отбори в света. Това заяви самият наставник, дни след като намекна, че може да напусне "шпорите“ след края на сезона.

Аржентинският специалист коментира, че финалът в Шампионска лига срещу Ливърпул може да бъде последният му мач за Тотнъм, ако клубът, който не подписа с нито един играч в два последователни трансферни прозореца, не е достатъчно амбициран да прогресира в бъдеще. "Има все още много работа, но, разбира се, аз съм мотивиран да остана… и да дам на Тотнъм това, което заслужава“, коментира Почетино пред talkSPORT.

"Днес Тотнъм е, за мен, най-добрият клуб в света, когато говорим за спортни съоръжения. Това тренировъчно игрище и новият стадион, който е най-добрият в света... Няма по-добър клуб. Намира с в Лондон, няма по-добър град от него. Това е Англия, Висшата лига – най-трудното и най-вълнуващото първенство. Трябва да направим следващата крачка и… да продължим този процес и може да поставим Тотнъм сред най-добрите отбори в света“, завърши той.

Почетино в момента е концентриран върху изцяло английския финал в Шампионска лига на 1 юни и е оптимист, че нападателят Хари Кейн ще бъде готов за игра на „Уанда Метрополитано“ в Мадрид. А ако все пак си тръгне от Тотнъм, вижте тук кой може да го замени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички