Десподов: В Италия не е като в България, тука няма чики-рики


Десподов: В Италия не е като в България, тука няма чики-рики
Снимка: Getty Images/Guliver

9657 0

Българският футболист на Каляри Кирил Десподов вече направи своя дебют в Серия А, но контузия му попречи да получи още повече игрови минути в последните няколко кръга от шампионата в Италия. Сега обаче бързоногото крило е напълно възстановен от травмата и чака възможността за пъри мач, в който ще бъде титуляр за новия си тим.

Десподов коментира още и разликата между тренировките в България и тези в Италия, като заяви, че на Ботуша няма "чики-рики", което е доста познато по родните тимове.

"Тренировките са много по-различни тук може би и за това усещах болки в аддукторите. Самото натоварване е доста по-голямо от България и темпото на игра няма нищо общо с нашето. Голям професионализъм и много, много труд се хвърля на всяка тренировка в Италия - няма значение дали е преди мач или по време занимание. Всички играчи тренират на 150%, няма чики-рики, както понякога сме правили в България на тренировка", споделя Десподов.

ДЕСПОДОВ КОМЕНТИРА ОФЕРТИТЕ ПРЕЗ ЗИМАТА И КАК Е ИЗБРАЛ КАЛЯРИ

"Тренировъчната база има всичко, от което се нуждае един професионален футболист. Четири тревни терена, база за спане преди мачове, ресторант кафе, съблекални, фитнес – всичко, абсолютно всичко, каквото пожелаеш", допълва още сънародникът ни пред "Блиц".

Относно това как са го приели феновете, Десподов коментира: Феновете ме приеха много добре и много ме сравняват със Стоичков. Наистина приемат ме прекрасно. Постоянно ме спират по улиците за снимка и автограф. Доста дружелюбни са всички в града.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички