Де Роси след голямата новина: Ако бях директор, щях сам да си предложа договор


Де Роси след голямата новина: Ако бях директор, щях сам да си предложа договор
Снимка: Getty Images/Guliver

1752 0

По-рано днес италианският гранд Рома обяви, че след края на сезона капитанът на тима Даниеле Де Роси ще напусне "Олимпико". Италианският халф има 615 мача в кариерата си за "вълците", но по подобие на друга клубна легенда - Франческо Тоти, изглежда ще бъде прогонен от дома си, скед като не получи предложение за нов договор.

"Налице е минимална разлика в мненията с клуба относно бъдещето ми, но не изпитвам лоши чувства към никого. Искам да остана, да играя още футбол. Представях си, че един ден ще бъда увит целия в бинтове, а те ще продължат да искат от мен да играя. Приемам нещата и продължавам напред. Ако бях директор, сам щях да си подновя договора. Справям се добре както на терена, така и с проблемите в съблекалнята. 

Феновете винаги са ми показвали колко ме обичат, а аз им отвръщах със същото. През годините имах много възможности да ги заменя с отбор, който щеше да спечели хипотетично някаква купа, но не го направих. Това щеше да е трагедия. През идните години пък може да ме видите с бира и сандвич да идвам на стадиона, за да гледам моите приятели", заяви Де Роси на пресконференция по повод новината, че напуска Рома.

ДЕ РОСИ ЗАХВЪРЛИ КАПИТАНСКАТА ЛЕНТА В РОМА И СЕ РАЗКРЕЩЯ НА СЪОТБОРНИК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички