Четирима са в списъка на Ювентус за заместник на Алегри


Четирима са в списъка на Ювентус за заместник на Алегри
Снимка: Guliver/GettyImages

2510 0

Все по-упорити стават слуховете, че треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри може да се раздели с клуба след края на сезона. Изданието "Tuttosport" дори посочи четиримата специалисти, които са в списъка на ръководството за заместник на италианеца.

Според Tuttosport вероятността Алегри да остане в торинския гранд и след края на сезона е само 25%. Евентуалният му заместник ще бъде избран измежду следните треньори: Хосеп Гуардиола (Манчестър Сити), Юрген Клоп (Ливърпул), Зинедин Зидан (безработен) и Антонио Конте, също без работа в момента.

АЛЕГРИ НАПУСКА ЮВЕНТУС СЛЕД КРАЯ НА СЕЗОНА

От четиримата само Конте вече имат опит като треньор на "бианконерите". Той работи в Торино от 2011 до 2014 година и направи тима три пъти шампион на Италия. През настоящия сезон Ювентус е убедителен лидер в Серия А, като дръпна с 16 точки пред Наполи. Тимът отпадна от Купата на Италия, но остава в битката за Шампионска лига, въпреки че в първия осминафинал срещу Атлетико (Мадрид) загуби с 0:2. А кой може да е следващият отбор на Алегри - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички