Бонучи преди дербито с Интер: Конте беше идеален треньор за Ювентус

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи разказа с какви добри впечатления е останал от Антонио Конте от времето, в което играеше под негово ръководство в отбора от Торино. Интер с Конте начело на "нерадзурите" посреща Ювентус в неделя в мач от седми кръг на Серия А.

"Конте ме подбуди да бъда жаден за успехи през цялото време, внуши ми желание да не се предавам, зарази ме с манталитет, който ми позволява да превъзмогвам болката, за да постигна целите си. Той направи това с нас още от първия си работен ден в клуба. Конте бе идеален треньор за Ювенту, на него му беше нужен шанс в голям клуб, а ние трябваше да се върнем на върха.

Антонио Конте нарече "глупави и необразовани" тифози на Ювентус

Наставникът на Интер и бивш такъв на Ювентус - Антонио Конте, реагира остро срещу тифози на "бианконерите", които организираха петиция за премахв...

Нужен ни бе човек като Антонио, който може да ни застави да проумеем какво означава да носиш фланелката на Ювентус. След три отлични години заедно пътищата ни се разделиха, но ние запазихме добри отношения. Интер започна сезона много добре, което беше лесно да се предвиди след назначението на Конте. Те разполагат с отличен отбор, с класни играчи. Системата им на игра позволява на всеки да се изяви по най-добрия начин", обяви Бонучи. цитиран от Sky Sport Italia.

Междувременно се появи информация, че Барселона два пъти се е провалил в това да вземе звезда на Интер - ето повече подробности.

Още по темата

Please select answer!