Бонучи преди дербито с Интер: Конте беше идеален треньор за Ювентус


Бонучи преди дербито с Интер: Конте беше идеален треньор за Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2347 0

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи разказа с какви добри впечатления е останал от Антонио Конте от времето, в което играеше под негово ръководство в отбора от Торино. Интер с Конте начело на "нерадзурите" посреща Ювентус в неделя в мач от седми кръг на Серия А.

"Конте ме подбуди да бъда жаден за успехи през цялото време, внуши ми желание да не се предавам, зарази ме с манталитет, който ми позволява да превъзмогвам болката, за да постигна целите си. Той направи това с нас още от първия си работен ден в клуба. Конте бе идеален треньор за Ювенту, на него му беше нужен шанс в голям клуб, а ние трябваше да се върнем на върха.

Нужен ни бе човек като Антонио, който може да ни застави да проумеем какво означава да носиш фланелката на Ювентус. След три отлични години заедно пътищата ни се разделиха, но ние запазихме добри отношения. Интер започна сезона много добре, което беше лесно да се предвиди след назначението на Конте. Те разполагат с отличен отбор, с класни играчи. Системата им на игра позволява на всеки да се изяви по най-добрия начин", обяви Бонучи. цитиран от Sky Sport Italia.

Междувременно се появи информация, че Барселона два пъти се е провалил в това да вземе звезда на Интер - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички