Бивш италиански национал: Буфон трябва да се откаже, Роналдо е в слабо физическо състояние


Бивш италиански национал: Буфон трябва да се откаже, Роналдо е в слабо физическо състояние
Снимка: Getty Images/Guliver

2711 0

Бившият нападател на Торино и италианския национален отбор Франческо Грациани коментира моментното състояние на шампиона на Серия А Ювентус. Основните обекти на неговите коментари бяха ветеранът Джанлуиджи Буфон и рекордната покупка на „Старата госпожа“ Кристиано Роналдо.

„Виждам много малко от Маурицио Сари в този отбор. Той трябва да разбере, че тимът трябва да се адаптира към неговия стил на игра. Умората в състава и грешката на Буфон костваха мача на Ювентус срещу Сасуоло. Също така Бернардески не може да играе на тази позция“ коментира Грациани.

66-годишният бивш голаджия не пропусна да коментира и португалската звезда Кристиано Роналдо: „Защо Дибала е на пейката? Кристиано Роналдо не стреля към вратата и това е проблем. Юве игра срещу един комбинативен и агресивен отбор в лицето на Сасуоло и се видя, че изпитва затруднения. Кристиано не играе добре, той не е в най-добрата си физическа форма и днес беше като 12-ти играч за Сасуоло.“

"Някои шампиони трябва рано да вземат най-важното решение, за да не съжаляват след това. Джиджи е сред най-добрите в света, понякога стават грешки. Но ако бях на негово място, щях да съм се отказал, тъй като в някои случаи възрастта може да ти изиграе лош номер“ каза бившият нападател на Торино.

След вчерашното равенство Ювентус се смъкна на втората позиция в подреждането в Серия А. Новият водач в класирането в Италия се казва Интер, след като вчера „нерадзурите“ победиха СПАЛ с 2:1. А ето какво каза друг бивш италиански нападател за отношенията между Роналдо и Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички