Бербатов отива в гранд от Серия А?


Бербатов отива в гранд от Серия А?

24141 0

Димитър Бербатов може сензационно да се озове в Наполи, след като тежка контузия на голмайстора Аркадиуш Милик остави "партенопеите" без вариант на поста централен нападател.

ТРАГЕДИЯ ЗА НАПОЛИ: ГОЛМАЙСТОРЪТ СЕ КОНТУЗИ ТЕЖКО

Милик скъса кръстни връзки на коляното си по време на световната квалификация между Полша и Дания (3:2) и се очаква да отсъства между 4 и 6 месеца. Така Наполи е в беда три месеца преди зимния трансферен прозорец и може да си позволи единствено да привлече свободен агент за заместник на Милик.

Италианските медии информират, че неаполитанците се чудят измежду Бербатов, Маруан Шамак, Еманюел Адебайор и Кевин Курани. Федерико Македа също е вариант, след като престоят му в Кардиф изтече, но той вече е много по-ниско оценяван на Апенините.

ПОПАДА ЛИ БЕРБАТОВ В ТОП 10 НА НАЙ-ВЛИЯТЕЛНИТЕ ТРАНСФЕРИ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА?

Маноло Габиадини е използван като втори нападател от треньора Маурицио Сари и затова привличането на нов таран е наложително. Наставникът дотогава вероятно ще залага на 4-3-3 с "фалшива деветка" в лицето на Хосе Мария Кайехон, като Лоренцо Инсинье и Дрийс Мертенс ще са от двете му страни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички