Звучен шамар за Байерн Мюнхен: Кингсли Коман отказа да преподпише с баварците


Звучен шамар за Байерн Мюнхен: Кингсли Коман отказа да преподпише с баварците
Снимка: Getty Images/Guliver

2760 0

Крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман отказа да продължи контракта си с германския гранд, съобщава Kicker. Действащото споразумение на французина е до 2023 г. Ръководството на Байерн му е предложило да продължи договора си до 2026 г., но футболистът не е приел офертата и преговорите между страните са били прекратени.

Коман премина в Байерн през 2017 г. от Ювентус за 17 млн. евро. През настоящия сезон крилото взе участие в 19 мача от Бундеслигата, в които вкара три гола и асистира за девет. Коман стана най-добрият играч в последния финален мач на Шампионската лига срещу ПСЖ (1:0), отбелязвайки победния гол. След 24 кръга Байерн е лидер в Бундеслигата с 55 точки.

24-годишният Коман е оценяван на 55 милиона евро, като интерес към него проявява Манчестър Юнайтед. През този сезон той има 19 мача в Бундеслигата, в които е направил цели 10 асистенции, а освен това се е разписал три пъти.

В същото време наставникът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик намекна, че баварците може да привлекат един от най-добрите нападатели в света през идното лято (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички