Вратар стори чудеса на "Алианц Арена" и едва не разплака Байерн у дома


Вратар стори чудеса на "Алианц Арена" и едва не разплака Байерн у дома
Снимка: GettyImages

902 0

Фредерик Роноу направи поредния си силен мач на вратата на Унион Берлин и беше много близо до това собственоръчно да извоюва точка за своя тим в гостуването на Байерн Мюнхен, но баварците се измъкнаха от нов провал с трудно 1:0 у дома в отложен мач от Бундеслигата. 

Единственото попадение в мача падна веднага след подновяването на играта през второто полувреме. 27 секунди след подновяването Кейн беше намерен в наказателното поле, завъртя се отлично и стреля, но удари греда. Последва карамбол пред вратата, като в крайна сметка топката се озова на крака на Герейро, който с фантастичен удар с външен фалц прати топката неспасяемо във вратата на гостите. 

Роноу обаче беше над всички в мача, след като направи цели 9 спасявания в мача. Неговите геройства можеха да донесат точка на неговия отбор, но в 73' Роусилон изпусна сам срещу Нойер и не успя да вкара най-чистото положение за своя тим. 

Що се отнася до домакините, те определено искаха да се реваншират на своите фенове за шокиращото поражение през уикенда от Вердер Бремен. Баварците обаче се оказаха изключително неточни в завършващата фаза. Играчите на Томас Тухел отправиха общо 24 удара в мача, но с невероятни пропуски се отчетоха Кейн, Коман, Сане, Горецка и централните бранители Де Лихт и Упамекано. 

Въпреки разочароващото представяне в предни позиции, Байерн все пак се поздрави с успеха и стигна до 14-тия си успех в Първа Бундеслига. След 18 изиграни мача, ФК Холивуд изостава с 4 точки от лидера Байер Леверкузен, който е единственият непобеден тим в шампионата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички