ВИДЕО: Байерн размаза Фенербахче и е на финал на Ауди Къп


ВИДЕО: Байерн размаза Фенербахче и е на финал на Ауди Къп
Снимка: Getty Images/Guliver

1590 0

Байерн (Мюнхен) не срещна никакви проблеми срещу Фенербахче в полуфинала на турнира Ауди Къп. "Баварците" разгеомиха турския гранд с 6:1 и ще играят финал срещу английския Тотнъм.

В първите минути на мача Байерн се затрудняваше да намери пътя към вратата на "фенерите", но в средата на първото полувреме защитник на турците получи контузия и докато му оказваха помощ, Тиаго, Левандовски и Санчеш изиграха красива комбинация. Тя завърши с гол на португалеца.

Контузеният Калдъръм бе заменен от Дирар, което повлия на качеството на турската отбрана. Затова, след грешки на Фенербахче, паднаха още 4 гола във вратата им в рамките на първото полувреме. Точни бяха Леон Горецка, Кингсли Коман и Томас Мюлер на два пъти, вторият от дузпа.

През втората част темпото на игра спадна. Турците допуснаха нова грешка, като вратарят им се отдалечи на 30 метра от вратата си, за да спре пробив на Мюлер, при което германецът го преодоля и реализира на празна врата. Почетният гол за Фенербахче вкара Макс Крузе в 64-ата минута. Вижте тук какво се случи в другия полуфинал Реал Мадрид - Тотнъм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички