В зрелищен мач Байерн Мюнхен и Лайпциг не излъчиха победител


В зрелищен мач Байерн Мюнхен и Лайпциг не излъчиха победител
Снимка: Getty Images/Gulliver

1210 0

Шампионът Байерн (Мюнхен) и РБ Лайпциг сътвориха зрелищен мач, който обаче не излъчи победител на "Алианц Арена" в Мюнхен. Двата тима завършиха 3:3, а след ремито баварците запазиха аванса си от 2 точки на върха. Байерн остава лидер с 23 точки пред РБ Лайпциг с 21, а трети е Борусия (Дортмунд) и Байер (Леверкузен) с по 19.

В 19' Кристофър Нкунку даде начало на головото шоу след асистенция на Емил Форсберг. Байерн обаче съумя да стигне до обрат в рамките на само четири минути с попадения на англичанина Джамал Мусиала в 30' и Томас Мюлер в 34' след подавания на Кингсли Коман.

Радостта на Байерн обаче бе кратка, след като в 36-ата минута РБ Лайпциг изравни. Амаду Хайдара намери непокрития Джъстин Клуиверт в наказателното поле и нападателят с удар в долния ляв ъгъл не остави шанс на Нойер.

Малко след почивката Емил Форсберг (изведе „биковете“ напред в резултата след асистенция на Анхелиньо. Баварците натиснаха и успяха да изравнят след втория гол в мача на Томас Мюлер. Коман центрира в наказателното поле, като Томас Мюлер се оказа най-съобразителен и с глава направи резултата 3:3.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички