Байерн официално обяви кой ще води тима до края на сезона


Байерн официално обяви кой ще води тима до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

2296 0

След вчерашния успех срещу Волфсбург в Бундеслигата директорът на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге и спортният директор Хасан Салихамиджич обявиха решението си за треньорския пост в клуба. До края на сезона Байерн Мюнхен ще бъде воден от настоящия мениджър на тима Ханзи Флик. Немският наставник застана начело на „баварците“, след като те се разделиха с Нико Ковач по-рано през годината.

„Много съм щастлив, че Байерн Мюнхен ще продължи да ми гласува доверие до края на сезона. За мен е истинско удоволствие да работя с футболистите и треньорския щаб. Успяхме да си осигурим добра стартова позиция за втората част от сезона и продължаваме да се борим за трофеите в Бундеслигата, Купата на Германия и Шампионската лига. Ще презаредим батериите си и ще се подготвим интензивно за втората част от сезона в тренировъчния лагер. Ще се опитаме да спечелим възможно най-много победи и титли“ заяви 54-годишният треньор на „баварците“.

Вчера Байерн Мюнхен постигна важен успех с 2:0 срещу Волфсбург. По този начин „баварския гранд“ ще зимува на 3-тата позиция в Бундеслигата, на 4 точки зад лидера РБ Лайпциг. А ето защо един от играчите на "баварците" носи детски екип по време на техните домакинства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички