В Байерн Мюнхен се нарадваха на Мане, но сега никой не иска да го купи


В Байерн Мюнхен се нарадваха на Мане, но сега никой не иска да го купи
Снимка: Getty Images

1713 0

Ръководството на Байерн Мюнхен никак не е впечатлено от изявите на Садио Мане и прави всичко по силите си да се раздели с него още през предстоящия летен трансферен прозоцрец.

Това обаче няма да се случи много лесно, докато през миналото лято бяха платени над 30 милиона евро на Ливърпъл за офанзивния сенегалец, който бе записал изключително силен последен сезон на "Анфийлд".

Тогава на "Алианц Арена" Мане акостира с високи очаквания по негов адрес, но след един сезон записа 38 двубоя, в които се отчете с 12 гола и 6 асистенции, а лоша контузия го лиши от участие във важни срещи. 

Плановете на Байерн за Мане

Сега Sports Zone твърди, че баварците вече са предложили сенегалеца на част от европейските грандове като Пари Сен Жермен, Реал Мадрид и някои английски клубове, но интерес изпитва единствено Ал Итифак от Саудитска Арабия.

Сериозна финансова оферта готвят към африканеца от Близкия Изток, но по всяка вероятност той ще иска да остане в Европа поне за още няколко сезона. Сред водещите причини е формата, в която се намираше до преди по-малко от година. 

Следете всичко най-интересно от трансферния прозорец със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички