Садио Мане пред завръщане в Англия в отбор, с който ще вбеси феновете на Ливърпул


Садио Мане пред завръщане в Англия в отбор, с който ще вбеси феновете на Ливърпул
Снимка: GettyImages

4981 0

По всичко личи, че приказката между Байерн Мюнхен и Садио Мане ще приключи доста бързо. Според Daily Mirror нападателят може да се завърне във Висшата лига, но не в бившия си отбор Ливърпул, а в Манчестър Юнайтед.

Приказка без блясък за Мане в Байерн

Нападателят е недоволен от статута си в германския шампион и иска да напусне клуба през следващия трансферен период. "Червените дяволи" се нуждаят от нов нападател това лято и универсалният Мане е добра опция за ръководството на 20-кратните шампиони на Англия.

Мане пристигна в Мюнхен за сумата от 35 милиона паунда от Ливърпул миналото лято, но не впечатлява през кампанията, а също и получи контузия, която го накара да пропусне голяма част от мачовете.

Има сведения, че опитният нападател не е бил в добри отношения с бившия си треньор Юлиан Нагелсман, а след това и се сби с Лерой Сане и получи глоба от половин милион евро.

Садио Мане се присъедини към баварците през лятото на 2022 година, като подписа договор, който е до края на сезон 2024-2025. През настоящата кампания националът на Сенегал отбеляза 12 гола и направи 5 асистенции в 36 мача за "червените" от Мюнхен. Като възможни дестинации за Мане се споменават ПСЖ и Челси, като не се изключва и евентуално завръщане обратно в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички