Юрген Клоп пред медиите: Нищо няма да ви кажа!


Юрген Клоп пред медиите: Нищо няма да ви кажа!

2813 0

Старши-треньорът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп показа добро настроение по време на пресконференцията си преди срещата срещу Ювентус от осминафиналите в Шампионска лига.

Първият двубой между двата тима е в Торино утре вечер от 21:45 часа, като немският наставник не разкри в каква формация ще излязат "жълто-черните".

"Ще разберете плана ми за мача утре. Иначе, да, имахме проблеми в началото на сезона заради многото контузии. Сега обаче всички са здрави и подобряваме формата си", сподели Клоп.

Борусия беше на последно място в Бундеслигата, но влезе в серия от 3 поредни победи, с които се доближи до средата на таблицата.

"Можем да продължим да се подобряваме. Все още имаме нужда да покажем постоянство в Бундеслигата. Скоро отново ще сме в челото. Не бяхме в топ физическо ниво. Не става въпрос за класа, а за контузии и лош късмет - това ни пречеше", допълни Клоп, който сподели, че очаква здрав сблъсък срещу Ювентус. 

"Юве е изключително добър отбор. Мотивирани сме да покажем най-доброто в осминафиналите. Ювентус притежава много опит и качество в състава си, ще ни е нужен сериозен подвиг, за да се класираме напред.

Знам, че италианският футбол е базиран много на тактика, за това аз ще разкрия плана си за мача по време на двубоя. Що се отнася до Аубамеянг, то той е изключително експлозивен и разнообразен футболист. Той е много важен в моята схема", каза Клоп, загатвайки че Аубамеянг ще води нападението на Борусия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички