Марко Ройс: Мога да спечеля Бундеслигата с Дортмунд


Марко Ройс: Мога да спечеля Бундеслигата с Дортмунд

1987 0

Марко Ройс вярва, че Борусия Дортмунд е най-добрият възможен клуб за него и сподели, че няма съмнения, че един ден ще спечели Бундеслигата с родния си отбор.

Очакванията бяха, че Ройс ще се превърне в поредния футболист, напуснал "Сигнал Идуна Парк" през последните месеци. Интерес към него проявяваха грандове като Байерн Мюнхен, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Реал Мадрид.

Футболистът можеше да печели много повече пари, ако беше отишъл в някой друг отбор, но подписа нов договор с Борусия до 2019 г., воден от желанието да спечели Бундеслигата именно със сегашния си клуб.

"Избрах Борусия, защото това е най-доброто за мен. Дортмунд е моя роден град, семейството ми е тук, както и много от приятелите ми. Все пак има живот и след футбола.", сподели Ройс и добави: "Спечелването на Бундеслигата е голяма цел за мен. Искам да видя какво би станало в града тогава. Ще дам всичко от себе си, за да го постигнем и съм уверен, че един ден това ще се случи".

Борусия Дортмунд преминава през изключително труден сезон в Бундеслигата. Тимът на Юрген Клоп е в дъното на таблицата, като все още е застрашен от изпадане.

Утре за Борусия Дортмунд предстои ново изпитание, тъй като отборът се изправя срещу Ювентус в първи осминафинален двубой от Шампионската лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички