Юлиан Нагелсман не търпи пререкания: Байерн Мюнхен се раздели с дългогодишна част от клуба


Юлиан Нагелсман не търпи пререкания: Байерн Мюнхен се раздели с дългогодишна част от клуба
Снимка: Getty Images

9460 0

Байерн Мюнхен се е разделил с дългогодишна част от клуба. Баварците са показали вратата на треньора на вратарите Тони Тапалович, който в продължение на 11 години работеше в германския клуб.

Тапалович е отстранен заради изтичане на информация, засягаща разговорите между играчите и служителите. Причината за взетото решение е „различията в начина, по-който работим“, съобщава клубът.

Според информация на Bild треньорът е бил освободен, след като е влязъл в разрив със старши треньора на баварците Юлиан Нагелсман.

Мануел Нойер написа прочувствено обръщение към Тапалович. Двамата не само че работиха дълги години заедно, но треньорът беше и шафер на сватбата на стража.

Скъпи Тони, днес е краят на една ера в Байерн Мюнхен. С теб, след 11,5 години в клуба, си тръгва не само един абсолютен пионер на съвременната вратарска игра, но преди всичко един страхотен човек. Всички, не само в Мюнхен, знаят, че всички тези постижения никога нямаше да бъдат възможни без теб! Не на последно място, ти оформи и издигна мен и вратарската ми игра на ново ниво. Ще ми липсваш“, написа Мануел Нойер.

Юлиан Нагелсман се изправя и пред други проблеми, след като важна фигура от състава не е особено доволна от новата си роля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички