Убийствено шоу с 9 гола и обрат за Байерн срещу сребърния медалист (ВИДЕО)


Убийствено шоу с 9 гола и обрат за Байерн срещу сребърния медалист (ВИДЕО)

2102 0

На страхотно шоу станаха свидетели зрителите на Ред Бул Лайпциг и Байерн Мюнхен. Сребърните медалисти и шампионите изиграха невероятен спекакъл, завършил с драматична победа с 5:4 за баварците, като домакините изпуснаха победата в самия край на двубоя.

Още във 2' Сабитзер вкара за 1:0, но Левандовски съумя да изравни от дузпа в 17'. Все пай на почивката Лайпциг водеше с 2:1 с гол на Вернер, също от дузпа.

В началото на втората част Полсен даде аванс от 3:1 за домакините преди в 60' Тиаго Алкантара отново да намали разликата до едно попадение. В 65' обаче изглеждаше, че домакините най-накрая са решили двубоя след нов гол на Вернер - 4:2.

Никой обаче не предвещаваше подобен финал от страна на Байерн. В 84' Левандовски отново върна надеждите на шампионите, а в добавеното време Дейвид Алаба и Ариен Робен вкараха по един гол за пълния обрат и успеха с 5:4 в полза на баварците.

Мачът се оказа без значение за двата отбора, след като Борусия Дортмунд завърши наравно 1:1 срещу Аугсбург, с което стана ясно, че Лайпциг няма шанс да загуби второто си място и при дебютното си участие в Първа Бундеслига се поздравява със сребърните медали. Байерн Мюнхен пък си гарантира титлата още преди 3 кръга.

Bayern Munchen 5 VS 4 Rb leipzig от ملخصات - Mol5sat на Rutube.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички