Треньорът на Борусия (Дортмунд) обясни обрата на Ливърпул


Треньорът на Борусия (Дортмунд) обясни обрата на Ливърпул

1309 0

Старши-треньорът на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел все още не може да повярва, че "жълто-черните" са отпаднали в Лига Европа след невероятния обрат, който Ливърпул постигна от 1:3 до 4:3 на "Анфийлд" снощи.

С какво Клоп вдъхнови обрата на Ливърпул?

Наставникът на "жълто-черните" е категоричен, че обратът може да се обясни само с едно - вяра.

"Не мога да го обясня. Не беше логично. Беше много емоционално, но това, което се случи е необяснимо", сподели наставникът на германския тим.

Впечатляващият обрат на Ливърпул

В края на мача, когато резултатът стана 3:3, всички вярваха, че на Ливърпул им е съдено да победят. Сякаш това беше знак от съдбата. Когато имаш такава силна вяра, нещата се случват.
"Когато се случи нещо такова, трябва да го приемеш. Трябва да умееш да губиш с чест, трябва да се изправим на крака и да поздравим Ливърпул. Трябва да можеш да приемеш поражението като шампион.

Можехме да вкараме още голове. Така и не поведохме в резултата с три гола разлика, но и преднина от две попадения трябваше да бъде достатъчна. Загубихме контрол върху мача. Не знам точно защо се получи така, но в нито един момент не си мислехме, че може да загубим този мач

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички