Разкриха какво е казал Клоп на почивката, за да вдъхнови обрата на Ливърпул


Разкриха какво е казал Клоп на почивката, за да вдъхнови обрата на Ливърпул

3583 0

Нападателят на Ливърпул Дивок Ориги беше един от героите на "червените" във феноменалния дуел срещу Борусия (Дортмунд) в Лига Европа.

Мърсисайдци губеха с 0:2, а след това и с 1:3 на "Анфийлд", като се очакваше отборът, воден от Юрген Клоп да отпадне. До края на срещата обаче 18-кратните шампиони успяха да вкарат 3 гола и шокираха света с един от най-големите обрати в историята.

След срещата Ориги обясни, че думите на Клоп са вдъхновили играчите за немислимия обрат, и то срещу бившия тим на немския специалист.

Велик обрат на Ливърпул над Борусия (Дортмунд)

"Падахме с 2:0 до полувремето и треньорът каза, че просто трябва да създадем момент, за който да разказваме на нашите деца и на нашите внуци. Каза да сътворим специален момент за прекрасните фенове. И повярвахме в това", каза Ориги.

Когато отбелязахме попадението - всички усетихме, че ще е специална вечер. В края можехте да видите, че защитници, нападатели - всички, се борехме за всяка една топка. Заслужавахме да спечелим", категоричен беше белгийският нападател.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички