Томас Тухел предупреди Реал Мадрид за "свой ключов играч"


Томас Тухел предупреди Реал Мадрид за "свой ключов играч"
Снимка: GettyImages

873 0

Надеждите на Реал Мадрид да подпише със звездата на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис през 2024 година са пред провал.  От "Сантяго Бернабеу" планират да подпишат с нов ляв бек през следващите месеци, като 23-годишният Дейвис е в техния радар преди евентуална оферта през следващото лято.

Реал ще трябва да си търси нов играч за тази позиция

Опциите за януарска оферта или наддаване преди сезон 2024/25 остават на масата в Мадрид, но Байерн не търси активно да продаде канадския национал. По-рано се появи информация, че шампионите на Бундеслигата са започнали преговори с Дейвис за подновяване на договора, като настоящият му изтича през 2025 г.

Изтичащото споразумение на Дейвис беше в полза на Реал Мадрид, тъй като Байерн щеше да е принуден да обмисли трансфер, за да не го загуби безплатно през 2025 г.

Напредъкът по този въпрос засега се бави, но и треньорът на Байерн Томас Тухел подкрепи позицията на клуба относно желанието им да задържат Дейвис в дългосрочен план. "Той е нашият играч и абсолютно ключов играч. Той знае колко го ценим", заяви той Тухел. А в Реал вече имат един  последен и конкретен план за Килиан Мбапе и привличането му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички