Спортният директор на Байер Леверкузен натъжи феновете на Ливърпул с изказване за Шаби Алонсо


Спортният директор на Байер Леверкузен натъжи феновете на Ливърпул с изказване за Шаби Алонсо
Снимка: Getty Images

3729 0

Новината, че Юрген Клоп ще напусне Ливърпул след края на сезон 2023/24 изненада неприятно мнозина "червени" фенове, но в същото време част от тях вече виждат кой би могъл да замени успешно германеца на "Анфийлд".

Разбира се, става въпрос за настоящия наставник на Байер Леверкузен и бивш футболист на мърсисайдци - Шаби Алонсо!

Шаби Алонсо

42-годишният треньор на "аспирините" прави фурор в Германия, а тимът му е единственият (от Топ 5 първенствата), който все още няма загуба през кампанията. Доброто представяне на Байер бе затвърдено за пореден път през отминалия уикенд, когато Байерн Мюнхен бе надигран тотално...

Директор на Байер натъжи феновете на Ливърпул

Симон Ролфес обаче бе категоричен, че Алонсо ще продължи да работи в Леверкузен и през следващия сезон 2024/25 и по този начин отхвърли възможността Шаби да наследи Клоп начело на английския гранд:

"Сигурен съм. Една от причините е договорът (б.р. - който е до лятото на 2026-а). От друга страна, той и семейството му се чувстват много добре в Леверкузен. А и той знае с какво разполага тук - много добър отбор. Имаме добра перспектива за следващата година и няма да правим промени", отсече спортният директор на лидера в Бундеслигата пред "Sport 1".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички