Случи се: Борусия Дортмунд постави цена на Ерлинг Холанд


Случи се: Борусия Дортмунд постави цена на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

4527 0

Един от най-перспективните млади футболисти Ерлинг Холанд е желан от редица европейски колоси и е ясно, че настоящият му клуб Борусия Дортмунд няма да успее да го задържи още дълго. Случи се и повратен момент за евентуално развитие, след като стана ясно, че немският тим вече е поставил цена на своя нападател.

ESPN информира, че норвежкият нападател ще може да си тръгне срещу 180 милиона евро. Борусия го привлече преди малко повече от година от РБ Залцбург и се очертата да направи огромна печалба от голмайстора, който е цел на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Байерн Мюнхен, Реал Мадрид, Барселона и Челси.

От Борусия се надяват да приберат 180 милиона евро, ако ще го продава през това лято. Ако никой не е готов да заплати сумата, то немския тим няма да има абсолютно нищо против да го задържи за още един сезон.

Неговият агент Мино Райола вече открито призна, че младият нападател е по способностите на много малко отбори. A как наскоро Ерлинг Холанд попари амбициите на Реал Мадрид и Барселона?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички