След само две тренировки: В Байерн усещат разликата между Хайнкес и Анчелоти


След само две тренировки: В Байерн усещат разликата между Хайнкес и Анчелоти
Снимка: Guliver/GettyImages

1717 0

Неразбирателството между играчите на Байерн Мюнхен и Карло Анчелоти доведе до уволнението на италианския специалист, но дори след като вече го няма на "Алианц Арена", част от футболистите продължават да коментират методиката му.

Ариен Робен пръв изрази мнение, че под ръководството на новия наставник Юп Хайнкес отборът най-накрая ще започне отново да тренира нормално, а днес Роберт Левандовски направи сходно изказване. Въпреки че все пак завоалира своя отговор, полякът очевидно се наслаждава повече на заниманията с германския специалист.

"След само два дни трудно мога да кажа нещо за новия треньор. Познавам Юпа, но само извън терена. Надявам се, че под негово ръководство ще играем различен и по-добър футбол. Надявам се да се фокусираме върху целите си, които са Бундеслигата и Шампионска лига", каза голмайсторът на Байерн.

"Ако трябва да има някакъв извод от двете тренировки до момента, то е, че те са по-интензивни от тези на Анчелоти. Разбира се, трудно може да се определи след толкова кратък период от време. Повече мога да кажа след два-три месеца", допълни полският голаджия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички