Кой всъщност уволни Карло Анчелоти от Байерн Мюнхен?


Кой всъщност уволни Карло Анчелоти от Байерн Мюнхен?
Снимка: Guliver/GettyImages

1559 0

Атакуващият халф на Байерн Мюнхен Томас Мюлер призна, че причината за уволнението на Карло Анчелоти се крие в самите играчи. Германският национал, който имаше сериозни проблеми с италианеца, сподели, че всички в отбора са наясно, че представянето им е под очакваното ниво и изрази надежда, че с Юп Хайнкес начело на баварците ще се върнат и силните изяви на ФК Холивуд.

"Много от нашите проблеми бяха създадени от самия отбор. Футболистите не показаха това, което се очакваше от тях. Трябва да сме реалисти и да си признаем. Не бива да взимаме Карло Анчелоти за изкупителна жертва. Надеждата сега е под ръководството на Юп Хайнкес да постигнем по-добри резултати. Затова именно бе извършена треньорската смяна", сподели Мюлер преди подновяването на битката в Първа Бундеслига.

Именно халфът е един от играчите, които имаха най-сериозни проблеми с Анчелоти. През миналата година той игра по-рядко от очакваното и гласно изразяваше несъгласието си с вече бившия треньор. Други тартори в клуба, сред които Франк Рибери и Ариен Робен, също са били настроени против италианеца, което очаквано доведе до край на ерата Анчелоти на "Алианц Арена".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички