Кой всъщност уволни Карло Анчелоти от Байерн Мюнхен?

Атакуващият халф на Байерн Мюнхен Томас Мюлер призна, че причината за уволнението на Карло Анчелоти се крие в самите играчи. Германският национал, който имаше сериозни проблеми с италианеца, сподели, че всички в отбора са наясно, че представянето им е под очакваното ниво и изрази надежда, че с Юп Хайнкес начело на баварците ще се върнат и силните изяви на ФК Холивуд.

"Много от нашите проблеми бяха създадени от самия отбор. Футболистите не показаха това, което се очакваше от тях. Трябва да сме реалисти и да си признаем. Не бива да взимаме Карло Анчелоти за изкупителна жертва. Надеждата сега е под ръководството на Юп Хайнкес да постигнем по-добри резултати. Затова именно бе извършена треньорската смяна", сподели Мюлер преди подновяването на битката в Първа Бундеслига.

Хайнкес разкри причините да се завърне в Байерн

Новият старши треньор на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес разкри причините да се завърне начело на баварците. Днес 72-годишният специалист бе представен ...

Именно халфът е един от играчите, които имаха най-сериозни проблеми с Анчелоти. През миналата година той игра по-рядко от очакваното и гласно изразяваше несъгласието си с вече бившия треньор. Други тартори в клуба, сред които Франк Рибери и Ариен Робен, също са били настроени против италианеца, което очаквано доведе до край на ерата Анчелоти на "Алианц Арена".

Още по темата

Please select answer!