След контузията на Хари Кейн: И в Англия, и в Байерн Мюнхен сериозно притеснени


След контузията на Хари Кейн: И в Англия, и в Байерн Мюнхен сериозно притеснени
Снимка: Getty Images

916 0

Байерн Мюнхен постигна важна победа с 5:2 над Дармщад, в която Хари Кейн вкара и счупи дългогодишен рекорд, но освен това се контузи лошо и притесни както своя клуб, така и националния отбор на Англия.

Състоянието на Хари Кейн

В добавеното време на първата част Хари Кейн осъществи пълен обрат с 31-вия си гол в Бундеслигата и по този начин подобри рекорда за най-много попадения в немския елит в дебютен сезон, но завърши срещата по ужасяващ начин.

Още: Ювентус ще купува от Байерн Мюнхен: Масимилиано Алегри се спря на четирима футболисти

Състоянието на Хари Кейн притеснява Байерн и Англия

В 82-ата минута нападателят на баварците се контузи лошо и бе заменен веднага, след като удари своето коляно в гредата на вратата и веднага се сгромоляса на земята.

Кейн все пак ще пътува за лагера на английския национален отбор, където го очакват още медицински прегледи, за да се изясни неговото състояние, информира германското издание "BILD".

Съобщава се още, че капсулата на левия му глезен създава проблеми на нападателя и той все още изпитва болка. Смята се, че ако контузията се окаже по-сериозна от очакваното, то централният нападател ще трябва да пропусне предстоящите мачове на "трите лъва" с Бразилия и Белгия.

Още: "Зелена светлина"! Юлиян Нагелсман е готов да поеме Борусия Дортмунд, но постави срок

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички