Скандал в Байерн след падението: Само петима уважиха феновете, лидер е бесен


Скандал в Байерн след падението: Само петима уважиха феновете, лидер е бесен
Снимка: Getty Images

1061 0

Атакуващият полузащитник на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер, разкритикува част от съотборниците си заради отношението им към феновете. Снощи германският гранд загуби в 1/16-финалите на Купата на Германия от третодивизионния Саарбрюкен и отпадна от турнира.

След мача само петима играчи на "баварците" отидоха при феновете, за да се извинят. Това бяха Мюлер, Джошуа Кимих, Лерой Сане, Матис Тел и Буна Сар. Останалите се прибраха направо в съблекалнята.

"За феновете, както често се случва, проблемът не е в резултата, а в играта. Във футбола може да загубиш мач. Трябва да се съглася с феновете. Това, което обикновено не е наред, е, че общо трима или четирима играчи сами разбират, че трябва да благодарят за подкрепата", започна ветеранът, цитиран от sport.sky.de.

"Момчетата дойдоха тук в средата на седмицата, на няколкостотин километра, и ни подкрепиха. Това е най-малкото, което можете да направите, за да дадете нещо в замяна. И въпросът не е да ръкопляскаш по 100 пъти и да пееш някакви песни, а да изразиш уважение.

Вече говорихме за това в съблекалнята. В бъдеще ще покажем различна страна от себе си. Разбира се, не трябва да е така", допълни Мюлер. А ето какво каза треньорът Томас Тухел след отпадането.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички