Санчо: Всеки има спадове в кариерата и сега преминавам през такъв


Санчо: Всеки има спадове в кариерата и сега преминавам през такъв
Снимка: Getty Images/Gulliver

1050 0

Английското крило Джейдън Санчо заяви, че формата му е поспаднала през този сезон, но отрече да е свързано с медийните спекулации относно бъдещето му. Играчът на Борусия Дортмунд бе трансферна цел номер 1 на Манчестър Юнайтед през лятото, като според медиите на Острова „червените дяволи“ са отправили оферта от около 100 млн. евро.

Изпълнителният директор на „жълто-черните“ Ханс-Йоаким Вацке отхвърли възможността Санчо да напусне Бундеслигата през лятото. 20-годишният футболист все още няма попадение в шест мача през настоящата кампания във вътрешния шампионат, след като реализира 17 през изминалата.

Запитан относно това дали спекулациите са повлияли на формата му, Санчо заяви за ITV: „Не, не мисля. Смятам, че всеки играч има такива периоди на спадове в кариерата и в момента преминавам през такъв период“. Санчо се разписа при класическата победа над Република Ирландия с 3:0 в четвъртък и изрази увереност, че отново ще намери ритъма в играта си както на клубно, така и на национално ниво.

„Всичко зависи от реакцията ми – щастлив съм, че имам мениджъри, които продължават да ми гласуват доверие. Очаквам много от себе си. Когато играя, винаги се опитвам да асистирам и да помагам на отбора. Преди два мача нямах гол или асистенция, но знаех, че имам шанс“, каза още той.

А защо в Юнайтед се страхуват да подпишат нов договор с една от звездите си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички