Румениге разби на пух и прах Мане и Де Лихт: Не са световна класа!


Румениге разби на пух и прах Мане и Де Лихт: Не са световна класа!
Снимка: Getty Images

2330 0

Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге разкритикува спортния директор на клуба Хасан Салихамиджич и летните попълнения на "баварците" Садио Мане и Матайс Де Лихт.

"Защо всички толкова хвалят Хасан Салихамиджич и компания за летните трансфери? Честно казано, не мога да се присъединя към този хор от ликувания. При цялото ми уважение към Садио Мане и Матайс Де Лихт, за мен те не са играчи от световна класа", започна Румениге, цитиран от sportbuzzer.de.

"Разбира се, Мане ще играе добре в Бундеслигата и ще си вкара своите голове, но той е на 30 години и не смятам, че това е най-високото ниво. Ако това не беше така, Юрген Клоп щеше да се бори повече, за да го задържи в Ливърпул".

"За Де Лихт съм още по-скептичен. Разбира се, той е само на 22 години. Но трите сезона в Ювентус бяха загуба на време за него. Той не успя да продължи да се развива след невероятния старт на кариерата си в Аякс. Мисля, че би било много смело да го обявявам за лидер на защитата на Байерн", допълва бившият шеф на "баварците". Самият Мане каза тези дни, че не се чувства световна звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички