Румениге: Левандовски тепърва ще става още по-добър


Румениге: Левандовски тепърва ще става още по-добър
Снимка: Getty Images/Guliver

2227 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге смята, че голмайсторът на тима Роберт Левандовски ще става все по-добър с времето. Полякът записа невероятен сезон, като помогна на баварския гранд да спечели требъл от Бундеслигата, Купата на Германия и Шампионската лига.

Румениге, който на свой ред бе невероятен нападател, и е на трето място по попадения в историята на Байерн Мюнхен след Левандовски и Герд Мюлер, смята, че полският реализатор ще се представя много по-добре, когато достигне възрастта, на която в момента е нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо. „Левандовски е може би най-добрият професионалист, когото съм виждал в Байерн. Той изигра сезона на живота си и живее за Байерн Мюнхен. На 35 Роберт ще бъде по-добър от това, което представлява Роналдо на 35 години. Той е страхотен пример за подражание за по-младите ни момчета“, заяви Карл-Хайнц Румениге пред ‘Welt am Sonntag’.

През този сезон Левандовски вкара 55 гола в 47 мача, като стана първият футболист, който печели континентален требъл, като също така е голмайстор във всеки един от турнирите. Роналдо, който отпразнува 35-тия си рожден ден през февруари 2020-та година, наниза 37 гола във всички турнири за Ювентус. А ето на кого би дал Златната топка Роберт Левандовски.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички