Роберт Левандовски уплаши Байерн Мюнхен - контузи се сам и и по странен начин на тренировка (ВИДЕО)


Роберт Левандовски уплаши Байерн Мюнхен - контузи се сам и и по странен начин на тренировка (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1521 0

Голямата звезда на немския гранд Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски, напусна принудително тренировката на своя отбор, след като получи травма, нанасяйки удар по топката.

В социалните мрежи се появиха кадри от конкретния момент, на които се вижда, че футболистите на Юлиан Нагелсман тренират елементи от завършващата фаза на играта, а полякът засича ниско центриране от левия фланг малко зад точката за изпълнение на дузпа.

Ударът му преминава доста далеч от целта, а веднага след него Лева сякаш усеща силна болка, която го кара да падне на земята. 

На този етап не е ясно какво точно е състоянието му, но според някои източници той е получил медицинска помощ, след което е напуснал заниманието видимо разстроен!

В Мюнхен се надяват, че контузията на техния лидер няма да се окаже сериозна, тъй като тепърва предстои заключителната част от сезона. Байерн е водач в Бундеслигата със седем точки аванс пред втория Борусия Дортмунд (но и с мач повече), а в Шампионска лига отстрани РБ Залцбург и вече чака своя противник за 1/4-финалите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички