Роберт Левандовски с второ изказване за думите на Лионел Меси по негов адрес


Роберт Левандовски с второ изказване за думите на Лионел Меси по негов адрес
Снимка: Gulliver/GettyImages

6371 0

По-рано днес (7.12.) в медийното пространство се появи интервю с Роберт Левандовски, в което нападателят на Байерн Мюнхен бе заявил, че се надява думите на Лионел Меси към него да са били искрени и това изявление даде "храна" на много журналисти да заплетат интрига между №1 и №2 в света за 2021 година...

"Бих искал това да е искрено и смело изявление от велик играч, а не просто празни думи", бе казал Лева по адрес на призива на аржентинеца да му бъде връчена "Златна топка" за 2020 година, а сега уточни следното пред "Kicker":

"Моето изказване, което направих пред полска телевизия, не бе разбрано правилно. Никога не съм искал да кажа, че думите на Лионел Меси не са били сериозни или искрени", каза Левандовски и добави:

"Всъщност, бях доста поласкан от речта му по време на церемонията в Париж, в която той спомена, че според него заслужавам да получа "Златна топка" за 2020 година. Реално просто исках да заявя, че бих бил много щастлив, ако думите на Меси са чути. Уважавам и оценявам Лионел Меси и още веднъж искам да го поздравя за спечелването на "Златната топка"".

Определено можем да кажем, че Роберт Левандовски за пореден път показа огромната си класа и извън терена, след като не остана равнодушен към журналистическите интерпретации относно собствените му думи!!!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички