Роберт Левандовски предупреди за сериозен спад на нивото на футболистите


Роберт Левандовски предупреди за сериозен спад на нивото на футболистите
Снимка: Getty Images/Guliver

1822 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски отправи плашещо предупреждение за привържениците на футбола, като разкри, че нивото на играчите ще падам тъй като графикът от мачове е твърде натоварен. Самият той има 60 двубоя за Полша и Байерн, откакто футболът бе подновен преди години през май месец след прекъсването заради коронавируса.

"Толкова много хора забравят, че ние сме хора, не сме машини, не можем да играем всеки ден на най-високо ниво на представяне. За футбола и за младите играчи това би било голям проблем - да останат на най-високо ниво толкова много години, защото сега и може би през следващите две години, това ще бъде екстремно - да играят толкова много големи мачове.

Дори и за феновете, мисля, че толкова много мачове ще станат по-скучни, защото ако чакаш повече за мачовете, има повече очакване, това чувство, че си чакал за сблъсъка. Качеството на мачовете ще спадне, не е възможно да остане на това ниво с толкова много мачове" - заяви Левандовски. А междувременно Байерн Мюнхен представи новите си екипи (СНИМКИ).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички