Роберт Левандовски изненада: Оставам с отворено съзнание за бъдещето си


Роберт Левандовски изненада: Оставам с отворено съзнание за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

1020 0

Роберт Левандовски направи запомнящ се сезон с екипа на Байерн Мюнхен, в който подобри брадясалия рекорд на Герд Мюлер за най-много попадения в рамките на една кампания в германската Бундеслига. Сега Лева даде откровено интервю пред "Canal+", в което заговори за бъдещето си:

"Оставам с отворено съзнание. Чувствам се много добре в Байерн. Градът е супер, клубът е чудесен. Винаги съм искал да науча нов език, нова култура. Но дали ще го направя като футболист или след края на кариерата ми, дори и аз не знам", отговори полякът на въпрос дали би напуснал Мюнхен един ден.

За болката от загубата в Шампионска лига

"Срещу ПСЖ болката беше много голяма. Чувстваш се толкова безпомощен, толкова слаб - не можеш да помогнеш на съотборниците си да спечелят мача", заяви Левандовски, който пропусна и двата мача с парижани заради контузия.

ПСЖ отстрани Байерн на 1/4-финалите в турнира, след като спечели първата среща в Германия с 3:2 и загуби реванша в Париж с минималното 0:1.

"Мисля, че ако бях на игрището, може би, нещата щяха да се развият по друг начин. Но вече не мога да направя нищо по въпроса. Лично за мен, беше много трудно да приема загубата. Можехме да ги победим лесно и да преминем към следващата фаза!"

За подобрения рекорд на Герд Мюлер 

"За да съм напълно честен ще кажа, че не мислех, че някой играч може да се доближи до този рекорд. А и аз самият не взех участие в няколко мача заради контузии. В крайна сметка, може би не осъзнавах сериозността на това постижение и това бе за добро", каза за финал Роберт Левандовски.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички