Роберт Левандовски не е съгласен с условията на Байерн Мюнхен


Роберт Левандовски не е съгласен с условията на Байерн Мюнхен
Снимка: GettyImages

2327 0

Звездата на Байерн Мюнхен - Роберт Левандовски не е съгласен с последната оферта от ръководството на клуба за подновяване на договора му, съобщава Diario Sport. Настоящият контракт на нападателя изтича през 2023 г и по всичко изглежда, че той може да си тръгне като свободен агент от "Алианц Арена".

Има различия в икономическия план, а също и в неговата продължителност, тъй като Левандовски иска да обвърже бъдещето си до 2025 г. Преговорите стигнаха до точка на блокиране, но в следващите няколко дни ще има нова среща, за да се опита да се намери решение по въпроса.

Левандовски е ядосан на баварците, защото са забавили удължаването на контракта му по необясними причини. Полският нападател искал да започне да преговаря за подновяването на договора си миналата есен, но Байерн забави разговорите, което накара обкръжението му да се свърже с някои европейски клубове, за да проучи възможността да подпише с някой друг.

След като се появиха слуховете за Барселона, които от ден на ден се засилват и дори от "Камп Ноу" потвърдиха, че желаят да се възползват от услугите на поляка (но при разумна трансферна цена), както и липсата на друг голмайстор в отбора, германският клуб обяви Левандовски за непродаваем с надеждата да го задържи.

Междувременно Томас Мюлер удължи договора си с Байерн Мюнхен.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички