Официално: Байерн Мюнхен удължи контракта на Томас Мюлер


Официално: Байерн Мюнхен удължи контракта на Томас Мюлер
Снимка: Getty Images

1625 0

"Истинският баварец остава"! С подобно гръмко заглавие излизат германските медии, по случай преподписването на Томас Мюлер, който официално удължи договора си с Байерн Мюнхен до 30 юни 2024 г. Това е първият и единствен клуб на германеца, който е част от "баварската машина" от сезон 2008/2009.

"Червеното е и винаги ще бъде моят цвят. Този клуб, този отбор и тези фенове са моят дом", коментира лаконично нападателят в Туитър.

"Томас Мюлер е модел за подражание, който носи емблемата на нашия клуб в сърцето си. Приемствеността винаги е характеризирала Байерн и затова сме щастливи, че успяхме да удължим договора с този ключов играч", заяви главният изпълнителен директор Оливър Кан.

"Това е играч, който винаги е бил лидер, а в същото време е бил важен персонаж със собствен стил", добави легендата на клуба.

Спортният директор Хасан Салихамиджич също се изказа ласкаво към германския национал: "Не можете да си представите Томас Мюлер без Байерн - и Байерн без Томас Мюлер. Томас е лидер, жаден за успех, а в същото време е модел за подражание на терена и извън него. Той чудесно олицетворява Байерн по начин, който не може да бъде по-добър".

Играчът е част от представителния отбор на баварците от 2009 г. Общо има 624 мача за клуба, в които е реализирал 226 гола и дал 242 асистенции.

Ето какво е последното развитие около Роберт Левандовски!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички