Реал Мадрид се прицели в ас на Борусия (Д), но трансфер ще стане трудно


Реал Мадрид се прицели в ас на Борусия (Д), но трансфер ще стане трудно

1976 0

Избухналият през този сезон Пиер-Емерик Обамеянг е с централна роля в трансферните слухове за идното лято, като Реал Мадрид има сериозен интерес към тъмнокожия футболист, който всъщност е фен на тима заради своя дядо.

Трансфер извън Борусия Дортмунд обаче на този етап изглежда много труден. Първата причина е, че клубът ще иска минимум 42 милиона паунда, за да се раздели със своя топ реализатор. Това е и откупуващата клауза в договора на Обамеянг.

Освен това той поднови споразумението си с немския клуб, след като се разбра с партньора си в атака Марко Ройс и двамата да останат на "Сигнал Идуна Парк".

Звездите се превърна в първи приятели и именно тази дружба е в основата на оставането им в тима. Въпреки това с имената на двамата се спекулира постоянно, а Реал Мадрид може да се насочи към покупка и на двамата, ако удари на камък с топ-трансферната си цел за следващото лято - Роберт Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички