Реал Мадрид и Барселона? Не - Рууд Гулит посочи точната дестинация за Ерлинг Холанд


Реал Мадрид и Барселона? Не - Рууд Гулит посочи точната дестинация за Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

2717 0

Суперзвездата на световния футбол Ерлинг Холанд би паснал най-добре в отбора на Ливърпул, където ще бъде трениран от Юрген Клоп - такова мнение изрази легендарният нидерландец Рууд Гулит пред немското издание "BILD"!

Нападателят на Борусия Дортмунд се очаква да бъде един от най-търсените играчи, когато трансферният пазар отвори отново в края на сезон 2021/22. На този етап се смята, че Реал Мадрид и Барселона са най-близо до Холанд, но Гулит е на друго мнение:

"Виждам го в Англия, но не мисля, че ще отиде в Манчестър Юнайтед. Манчестър Сити би бил добър вариант за него заради Пеп Гуардиола. Но Юрген Клоп и Ливърпул също биха били страхотни. Това, което Юрген направи с клуба, е невероятно. Просто трябва да го обичаш, а той винаги е гладен за успехи. Това устройва Холанд!", заяви бившият футболист.

От дебюта си за Дортмунд на 18 януари 2020 г., Холанд е участвал в 97 гола (80 попадения и 17 асистенции) в общо 79 мача във всички турнири за клуба. Това е над два пъти повече от головете, които Садио Мане е имал за Ливърпул за същия период от време (43) и с 14 повече от Мохамед Салах!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички