Преди година: Играч получи жълт картон в Бундеслигата заради... твърде унизителен гол (ВИДЕО)


Преди година: Играч получи жълт картон в Бундеслигата заради... твърде унизителен гол (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2591 0

Преди точно една година нападателят на Щутгарт Силас Вамангитука получи жълт картон заради неспортсменско поведение, след като вкара един от най-неуважителните голове в модерната историята на футбола. Това се случи по време на мач от германската Бундеслига.

Въпросният момент се случи в добавеното време на мача между Щутгарт и Вердер Бремен отпреди година. Огромна грешка в отбраната на Вердер между вратаря Павленка и бранителя Топрак извън наказателното поле доведе до това.

21-годишният Вамангитука отне топката, а стражът и бранителят останаха твърде назад, за да имат шанс да го стигнат. Видял това, младият нападател забави значително темпото, а накрая дори се спря на голлинията при резултат 1:0 за неговия тим, за да бави.

Това изнерви изключително много домакините и най-вече конкретно Селке, който влезе в пререкания с Вамнгитука след отбелязания гол. В крайна сметка пък главният съдия показа жълт картон на нападателя на Щутгарт заради неспортсменското поведение. Можете да видите гола във видеото по-долу в материала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички