Под тежестта на парите - ще продава ли Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд през това лято?


Под тежестта на парите - ще продава ли Борусия Дортмунд Ерлинг Холанд през това лято?
Снимка: Getty Images/Guliver

2427 0

Европейското първенство по футбол завърши и спекулациите, свързани с летния трансферен прозорец, се разгоряха наново с пълна сила. В последните дни се появиха информации, че Челси ще предложи 150 милиона евро на Борусия Дортмунд, за да си осигури услугите на Ерлинг Холанд от сезон 2021/22.

Спортният директор на Борусия Дортмунд Себастиан Кел обаче за пореден път охлади журналистическите и фенски мераци, обявявайки пред "Sky Germany", че за клуба нищо не се е променило:

"Чета за някакви суми, но за нас нищо не се е променило. Планираме следващата кампания с Ерлинг, имаме отлична комуникация с него и неговите представители. Той иска да играе футбол, чувства се добре при нас и е гладен да бележи много голове за Борусия", категоричен бе Кел.

През миналата кампания Холанд, въпреки че бе контузен за известно време, изигра 41 мача за "жълто-черните", в които отбеляза 41 гола и раздаде 12 асистенции!

Все пак Борусия вече се раздели с друг свой ключов играчи - каква сума ще влезе в касата на клуба от преминаването му в Манчестър Юнайтед - научете тук!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички