Победа над тима на Неделев даде старт на купона в Байерн (ВИДЕО)


Победа над тима на Неделев даде старт на купона в Байерн (ВИДЕО)

1073 0

Байерн Мюнхен победи лесно с 2:0 Майнц 05 в последния кръг на Бундеслигата, а след последния съдийски сигнал баварците вдигнаха 25-ата си титла в шампионата, както и трета поредна.

Тодор Неделев изгледа отблизо триумфа на ФК Холивуд, след като беше в групата на своя тим за първи път през сезона, но така и не се появи на терена.

Самият мач се разви в типичния за Байерн стил, като в 25' Левандовски вкара от дузпа в 25', а в своя мач №500 за клуба Бастиан Швайнщайгер се разписа за крайното 2:0.

Така възпитаниците на Хосеп Гуардиола завършиха шампионата със 79 точки - 10 повече от втория Волфсбург и 13 повече от Борусия Мьонхенгладбах.

Всички баварци получиха своите златни медали, след което капитанът Филип Лаам вдигна високо Сребърната салатиера за радост на препълнения "Алианц Арена". Последва редовното заливане с бира, като Пеп се опита да се скрие, но Жером Боатенг го докопа и го "окъпа".

Преди началото на срещата на терена излязоха част от легендите на Байерн, като имаше по един от всичките 25 състави, печелили първенството през годините.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички