Луис Ван Гаал продължава да се оглежда в играчи на Байерн


Луис Ван Гаал продължава да се оглежда в играчи на Байерн

1547 0

Манчестър Юнайтед продължава да търси подсилване на състава си и вече втори играч на Байерн Мюнхен се свързва с преминаване на "Олд Трафорд", разкрива английското издание "Daily mail".

След като преди няколко седмици се заговори за пристигането на Томас Мюлер в Юнайтед, днес излезе информацията, че Луис Ван Гаал иска да подсили халфовата си линия с Бастиан Швайнщайгер.

Световният шампион е един от най-обичаните играчи на "Алианц Арена", но е в обтегнати отношения с Хосеп Гуардиола и негов трансфер в Юнайтед е много по-вероятен от този на Томас Мюлер.

Освен това дефанзивният полузащитник има договор само до лятото на 2016 години и може да бъде спазарен за едва 10 милиона паунда, което е малка част от 200-те милиона, които се очаква "червените дяволи" да пръснат през това лято.

Ван Гаал вече е говорил с Ед Уудуърд за трансфера на немския национал и двамата са се съгласили, че със сигурност Швайнщайгер ще вдигне класата на халфовата линия, а със своя опит ще помогне за добро представяне в Шампионска лига през следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички