Пеп, разбит: Аз съм виновен, ще измислим нещо в реванша


Пеп, разбит: Аз съм виновен, ще измислим нещо в реванша
Снимка: Getty Images/Guliver

1541 0

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Хосеп Гуардиола сподели разочарованието си от загубата на своя тим срещу бившия му отбор Барселона в Шампионска лига. В първия полуфинал, игран на "Камп ноу", "баварците" бяха поразени с 0:3.

"Много съм разстроен. Може би заслужавахме да загубим днес на "Камп ноу", но крайното 0:3 съвсем не показва случилото се на терена. Аз съм виновен за поражението".

"Много е трудно да настроиш футболистите си за реванша в Мюнхен. Срещу Барселона отбор от нашето ниво може лесно да спечели с 1:0 или с 2:0, но да вкараме 3 гола, без да допуснем такъв срещу подобен съперник, това е в сферата на фантастиката", допълва Гуардиола.

"Но да осигурим класиране на финала на Барселона ние не възнамеряваме и обезателно ще измислим нещо. Мисля, че сгрешихме с тактиката, защото срещу такъв съперник трябва или целият отбор да застане в отбрана, или да не му даваш да владее топката. При нас не се случи нито едното, нито другото. Не мисля, че загубихме само заради Меси, ние допуснахме още много други пропуски", заяви специалистът, цитиран от "Marca".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички