От Борусия Дортмунд отговориха: Кой голям гранд в момента ухажва Ерлинг Холанд?


От Борусия Дортмунд отговориха: Кой голям гранд в момента ухажва Ерлинг Холанд?
Снимка: Getty Images

2154 0

Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханд-Йоахим Вацке сподели, че със сигурност голямата звезда на отбора Ерлинг Холанд ще играе за един от най-добрите отбори в света един ден. Вацке призна още, че е наясно, че един голям гранд в момента ухажва нападателя.

"Той е независим човек. В даден момент от кариерата му ще играе за някой от най-добрите клуобве в света, въпреки че вече играе за един от най-добрите клубове в света. Знам, разбира се, че Реал Мадрид го ухажва в момента.

Топката е от страната на Холанд. Имам добри отношения с Мино Райлова. Не е коректно да се вярва, че Мино мисли само за парите. Той мисли и за това кое е най-добро за играча" - сподели Вацке пред испанското издание "АС".

Откупната клаза от едва 68 милиона паунда за Холанд ще бъде активирана през лятото на 2022 година и това е очаквано от редица грандове, сред които Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити, Челси, Байерн Мюнхен и други.

А защо "Puma" трябваше да се извинява на Борусия Дортмунд и феновете на клуба?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички