Още един напусна Байерн


Още един напусна Байерн
Снимка: Иван Йочев

1892 0

След като юношата на тима Пиер-Емил Хьойберг ще напуснеБайерн Мюнхен, в близките дни това ще стори и поливалентният футболист Себастиан Роде, информира "Bild".

Играчът е бил информиран, че на него няма да се разчита в бъдеще и баварците вече имат подготвена сделка за неговата продажба. Той ще бъде пратен в Борусия (Мьонхенгладбах) срещу 8 милиона евро, заменяйки преминалия в Арсенал Гранит Джака.

Пред сделката засега има само една пречка - желанието на Роде да играе в Шампионска лига. Борусия се класира за плейофите в надпреварата, като участието в груповата фаза не е сигурно. Двете ръководства се опитват да го убедят, че не трябва да спъва трансфера, защото няма особен интерес към него от отбори, които вече са гарантирали участието си в най-комерсиалния клубен турнир.

Себастиан Роде пристигна в Байерн през лятото на 2014 г. със свободен трансфер от Айнтрахт (Франкфурт), но трансферът му беше договорен още преди идването на Джосеп Гуардиола през 2013 г. Под ръководството на испанеца играчът беше твърда резерва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички