Карло Анчелоти: Манчестър Юнайтед и Моуриньо са хубава двойка


Карло Анчелоти: Манчестър Юнайтед и Моуриньо са хубава двойка
Снимка: Getty Images / Guliver

2121 0

Новият старши-треньор на Байерн Мюнхен - Карло Анчелоти, е категоричен, че Жозе Моуриньо ще пожъне сериозни успехи с Манчестър Юнайтед. Както е известно, очаква се съвсем скоро португалецът да бъде обявен за наследник на Ван Гаал и да поеме юздите в един от най-богатите клубове в света.

Италианският спец смята, че Специалния ще помогне сериозно за установяване на позициите на "червените дяволи" и в същото време вярва, че Моу ще надгради върху основните, които през последните две години е поставил Луис ван Гаал.

"Смятам, че бракът между Юнайтед и Моуриньо ще бъде добър, понеже той познава отлично Висшата лига на Англия“, каза Анчелоти, който също има опит в английското първенство начело на Челси.

"Жозе е един от най-добрите треньори в света, а Манчестър Юнайтед в момента се нуждае от някого, който да надгради над свършеното от Ван Гаал през последните 2 години. Има различни мнения за работата на холандеца. Моето мнение е, че той пристигна в момент, когато отборът трябваше да се гради от нулата след оттеглянията на Рио Фърдинанд, на Пол Скоулс, на Райън Гигс и на сър Алекс Фъргюсън. Това изисква време.

Същото се случи и в Милан преди време. Когато тимът загуби Паоло Малдини, Дженаро Гатузо и Филипо Индзаги беше трудно да реорганизираме нещата бързо. През отминалия сезон Юнайтед показа, че разполага с наистина добри млади играчи. Може би с Моуриньо те ще направят стъпка напред"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички