Оливер Кан с нова позиция относно бъдещето на Нагелсман


Оливер Кан с нова позиция относно бъдещето на Нагелсман
Снимка: Getty Images

1433 0

Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен - Оливер Кан отново се изказа около бъдещето на старши треньорът Юлиан Нагелсман. Младият специалист изтърпя всевъзможни критики от началото на кампанията, след като баварците са неубедителни в представянето си във всички турнири. 

"Имаме пълно доверие на Юлиан. Разбира се, бяхме подготвени за това, че може да има трудни етапи, но той се учи много бързо и има отлични качества. Всички вярваме в него. Винаги съм казвал, че трябва да му се даде време, а и все още не сме загубили. Имаме достатъчно точки в Шампионската лига, а германското първенство е в разгара си", обясни Кан пред Bild.

Байерн е начело в група "C" на Шампионската лига с пълен актив 9 точки след 3 изиграни срещи. Той е в група с Интер, Барселона и Виктория Пилзен, като германският колос последно разби чешкия шампион с 5:0.

Възпитаниците на Нагелсман се намират на трета позиция в местното класиране, след като събраха 15 точки след осем кръга.

Вижте как се разви последният мач на баварците от Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички