Оливер Кан: Роберт Левандовски е феномен


Оливер Кан: Роберт Левандовски е феномен
Снимка: Getty Images

1441 0

Генералният директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан поздрави нападателя на баварците Роберт Левандовски за спечелването на приза FIFA The Best. Полският голмайстор беше избран за носител на приза за втора поредна година.

"Роберт Левандовски е феномен. Когато достига определен връх, той вече мисли за следващия такъв. Той повече от заслужено за втора поредна година получи наградата на ФИФА "The Best"", заяви Кан.

"Искаше ни се и Мануел Нойер да получи приза за най-добър вратар. Поздравяваме Едуар Менди, който също заслужи наградата. Байерн Мюнхен се гордее, че има двама забележителни футболисти като Левандовски и Нойер. Единият продължава да вкарва, другият спира головете на другата половина на терена", добави още Кан.

През този сезон Роберт Левандовски има 23 гола в 19 двубоя. Той води във временното класиране за "Златната обувка". Вижте и кой футболист на Байерн беше избран за играч на годината в Бундестима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички